Sådan klarede jeg madlavningen til festen

By:

Jeg har for nyligt holdt en stor fødselsdagsfest med mange inviterede og deltagende gæster. Jeg er vild med fester – og jeg er vild med holde dem. Jeg elsker den hyggelige og festlige atmosfære, og jeg elsker, at mine gæster og jeg kan samles om god mad og lækre drikke. Selvom jeg virkelig elsker at lave mad, må jeg indrømme, at det kan være stressende op til en fest. Med mange gæster er der meget mad, der skal laves, og det kan virke uoverskueligt. Især kan det virke uoverskueligt, fordi der ofte er meget andet, der skal laves – det er nemlig ikke kun maden, der er vigtig for at kunne holde en god fest. Jeg valgte den lette løsning til min fødselsdagsfest, selvom jeg var nervøs for, om mine gæster ville kunne smage, at maden ikke var lavet af mig.

Jeg valgte catering

For at spare tid og kræfter valgte jeg simpelthen at bestille maden udefra. Jeg fandt et cateringfirma, som jeg synes kunne tilbyde noget lækkert mad – og så bestilte jeg maden. Jeg valgte en varieret menu, så jeg var sikker på, at der var mad for enhver smag. Og det virkede! Alle mine gæster var meget tilfredse, og alle blev mætte. Maden blev leveret til tiden, og den var endda varm, da den ankom. Jeg skulle således ikke selv sørge for noget som helst; jeg kunne koncentrere mig fuldstændigt om mine gæster.

Jeg bestilte maden gennem ebuffet.dk, og jeg vil til en hver tid vælge dem igen. Prisen på maden var lav, men alligevel var kvaliteten høj.

Mine gæster kunne ikke smage, at maden ikke var hjemmelavet – selvom jeg naturligvis fortalte dem det. Det må være det største succeskriterie, og jeg er meget glad for, at jeg valgte catering frem for at lave maden selv. Det kan klart anbefales, hvis du skal holde fest, og du vil have tid til at nyde den.