Sådan kan du pantsætte dine ting

Pantsætning kender ikke så mange til, og måske du heller aldrig har hørt om det før. Men det er faktisk et godt alternativ til den klassiske måde at låne penge på. Fremfor at optage et lån, og så skylde det hele igen, medregnet renter, hvor det hurtigt kan løbe op og blive en uoverskuelig situation, kan du i stedet vælge at pantsætte dine personlige ejendele.

Ja, det betyder, at du i princippet giver ejerskabet væk over dine personlige ejendele midlertidigt, indtil du kan tilbagebetale de penge, du har lånt som en slags modydelse. Hvis du har flere spørgssmål, så kontakt pantsat.dk og få hjælp, rådgivning og et konkret tilbud ud fra din personlige situation.

Sådan foregår processen med pantsætning

Det er heldigvis en forholdsvis enkel og kort proces at pantsætte dine ting – eller mere vigtigt i situationen, at få et beløb på din konto for de ting, du vælger at pantsætte, og som bliver godkendt. Anmodnings- og godkendelsesprocessen er meget enkel i fire korte trin, som du kan se beskrevet nedenfor:

1. Selve ansøgningen

Du udfylder en ansøgning online, og hvis du har yderligere spørgssmål, har du også mulighed for at kontakte dem enten via en direkte chatfunktion, telefon eller mail. Når ansøgningen er afsendt, skal du bare vente.

2. Vurderingen af dine ejendele og tilbud til dig

Herefter foretages en samlet vurdering af dine værdigenstande, og du modtager fra firmaet et helt uforpligtende tilbud på et lån af tingene. Disse trin går så hurtigt, at du modtager det inden for bare få timer.

Hvis tilbuddet er relevant, kan du indlevere eller sende genstanden til vores butikker i København eller Århus

3. Indlevering af dine ejendele og udbetaling af pengene

Hvis du godkender tilbuddet, kan du indlevere dine ejendele enten i København eller Århus i deres butikker, og direkte herefter vil du modtage udbetalingen til din bankkonto. Dine ejendele opbevares sikkert og forsigtigt i et sikkert lager.

4. Tilbagekøbet

Først og fremmest er det godt at vide, at der ikke er noget krav om, at der skal ske et tilbagekøb. Når dine ting er midlertidigt solgt, kan du sagtens vælge at lade være med at hente dem og beholde pengene helt frit. Du bestemmer desuden selv, hvornår du vælger at tilbagekøbe dine ejendele. Det kan være om et par uger, flere måneder eller et år. Du styrer det helt selv, uden at der kommer renter eller gebyrer på. Du kan derfor tage det helt i eget tempo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *