Sådan bliver du sommerklar på trods af karantænen

Hvis der er én ting som corona virussen i hvertfald har stukket en kæp i hjulet på, så er det alles danskers drøm om at være 110% sommerklar. 

Det er pludseligt blevet svært at tjene lidt ekstra på sit arbejde, så man har en god opsparing man kan rejse sommeren væk for. Derudover er det ikke engang muligt at forlade landet i denne tid og alle de mennesker der måtte have planlagt en sommerferie er nu nød til at aflyse den og lave andre planer. 

Når alle fitnesscentre holder lukket er det også svært for utroligt mange fitness rotter at bibeholde den sommerkrop de har arbejdet på igennem de sidste fem år. Festivalgæsters eneste mulighed for at komme til koncert er blevet at høre den fra sin bil foran en scene – og så videre

Corona virussen har kompliceret sommeren og de gode stunder der følger med den, men det er ikke grund til at sidde inde hele sommeren og surmule – her får du en guide til at blive sommerklar og få en fantastisk sommer på trods af corona.

Det hele handler om attituden

Hvis du allerede nu har besluttet at det bliver den værste sommer nogensinde, så er der ikke meget jeg kan gøre for dig. Hvis du derimod godt tror at sommeren stadig kan blive vild, så er der stadig chance for det. 

Du skal ikke gå ned på grej

Rolex ur danmark, soundboks fra Danmark, solbriller og tøj fra Italien og så er stien lagt. Det er svært at sommersurmule hvis man sidder ovenpå en soundboks med sine solbriller på og får en kold øl. 

En af de ting der kan være med til at gøre sommeren lige det bedre er at altid være forberedt på det meste. Det kunne eventuelt være en idé at installere en cykeltaske på din cykel, så du altid har mulighed for at have computer, badehåndklæde, badeshort og vand med rundt.

Lav planer allerede nu

Det sidste gode råd du får med i denne omgang er at allerede lave dine sommerplaner nu – så er du nemlig garanteret at flest muligt mennesker kan deltage, hvis vi selvfølgelig må være samlet så mange mennesker til den tid. 

Man må ikke glemme at sommeren er en utroligt stressende tid også, og alle mennesker har 10 gange så mange planer som de har om vinteren – og det kræver altså lige en del mere planlægning end de normale vinteraktiviteter.