Ønsker du at skabe dit eget catering firma?

Catering firma er starten på en restaurantdrøm

Går du med en lille kok i maven? For mange er passionen at lave mad, og den kulinariske oplevelse kan være enormt spændende og medrivende. Du kan eksperimentere med mange forskellige smagskombinationer for at finde din yndlings og skabe præcis den sammensætning du bedst kan lide. Derudover gør mad mennesker glade. Det er en fantastisk måde at skabe glæde omkring dig. Med et catering firma kan du begynde at lave mad til mange mennesker og få restaurantdrømmen op at køre. Det er en nem måde du kan begynde at gøre det derhjemme fra og få gang i din business.

Hvad skal du tage højde for før du starter et catering firma?

– Vær sikker på at du fuldt ud forstår reglerne for fødevarehåndtering. Det er selvfølgelig vigtigt at du kan lave mad og er god til det, men for at få lov til at være et catering firma bliver du også nødt til at sætte dig ind i lovgivningen og være sikker på at du håndterer fødevarer korrekt for at have ordentlig hygiejne og ikke bryde nogler reglementer.

– Du skal have godkendt dit køkken. Før du kan begynde skal du have dit køkken godkendt af Fødevarestyelsen for at du kan have lov til at sælge mad derfra. Det er slet ikke så omstændigt og skræmmende som det lyder, det er bare for at være sikker på, at folk ikke bliver syge eller lignende ved at spise maden.

– Nu begynder det sjove. Herfra skal du begynde at lave marketing. Tag nogle gode billeder, lav en hjemmeside og begynd at skabe omtale. Sælg mad til folk du kender og lad dem skrive positive reviews på din side, så du langsomt kan begynde at få flere kunder. Det er starten på at have et populært catering firma, og du vil gerne have at mange folk taler om dig.

– Hold styr på regnskabet. Det er vigtigt at du har orden i dine papirer og noterer hvor mange penge du bruger og hvor mange du tjener samt sørger for at betale moms og skat af pengene. Sådan undgår du at firmaet bliver lukket.

– Lån penge til at starte op. Det kan være dyrt at begynde på et catering firma og hvis du begynder selv, kan starten blive for langsom til at komme igang. Ved at låne penge kan du få en god og hurtig opstart som kan få dig igang. Læs mere på Kronelån

Læs her www.online-lån.dk