Nemt og bekvemt med buffet ud af huset fra ebuffet.dk

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Min familie er efterhånden enorm – og spredt ud over det meste af verden. Det er som om Bibelens ord “go forth and multiply” blev taget meget bogstaveligt af min familie, selvom vi ikke engang er kristne. Min mor har fire søstre og tre brødre, som også hver især har formeret sig næsten tilsvarende, resulterende i en fætter/kusine flok som tæller intet mindre end toogfyrre hoveder. Og nu er vi hver især nået en alder, hvor børn begynder at myldre frem. Jeg har opgivet at holde tal, og jule- og fødselsdagsgaver er forlængst droppet.

 

Ikke desto mindre er vi alle rørende enige om, at vi i det mindste bør ses een gang om året. Så hver jul sætter vi – et lille udvalg af de ældste fætre og kusiner – os ned og planlægger, hvor sommerens familiefest skal foregå. Det bliver i sagens natur noget med at stille telte, campingvogne og luftmadrasser til rådighed – ingen af os tilhører en financiel liga, hvor man har råd til at booke hotelsuiter – og maden er simpelt hen nødt til at blive bestilt udefra, som buffet ud af huset. Det ville være uoverskueligt for en enkelt person at stå for indkøb, transport, tilberedning og anretning af mad til så mange personer, og sammenskudsgilde er, på basis af erfaring, kateorisk udelukket. Der er simpelt hen for mange marginaler i spil.

 

Sidste sommer benyttede vi ebuffet.dk – det er bare så nemt og hurtigt! Inde på ebuffet.dk bestiller man via et smart bestillingssystem lige præcis de retter, man ønsker skal serveres på buffeten. Der er nærmest uendelige variationsmuligheder og det hele er så lækkert – og billigt! Ingen af os ville kunne gøre det billigere selv, og så slipper man for slæbet! Det eneste, man forventes at gøre, er at stå parat ved afhentningsstedet, når bilen kommer med den frisklavede mad, og så sørger for, at det anrettes smukt på buffeten,