Nem og lækker catering

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi skulle holde barnedåb, og vi havde besluttet os til, at det var noget, vi gerne ville fejre på behørig vis. Ja, den lille husker det næppe, men alle andre havde en uforglemmelig dag. Jeg meldte mig til det med maden, for min kone skulle have lidt fri, mente jeg.

Valget faldt på Ebuffet

Valget faldt hurtigt på Ebuffet, allerede fordi jeg er vild med det danske frokostbord. Jeg tænkte, at det lige var det, vi havde brug for efter turen i kirke, og da det blev holdt på en søndag, så skulle alle gæsterne have mulighed for at komme hjem i ordentlig tid. Med et tag-selv-bord med klassiske kolde og lune retter er der samtidig noget, alle kan lide, både børn og voksne, og jeg kender ikke nogen, der ikke er til fisk eller til en lækker, lun leverpostej. Men det, jeg fik, var meget mere end det. Ikke kun var maden en fryd for øjet., det var også en fryd for ganen. Jeg var imponeret over alt, og gæsterne ligeså. Der blev i hvert fald spist godt, og der er ikke noget som god mad, der giver en god stemning.

En dag jeg altid vil huske

Jeg glemmer aldrig den barnedåb. Jeg glemmer ikke at se min lille pige så smuk i sin kjole, jeg glemmer ikke alle de mennesker, der kom for at deltage, alle de gaver, min dejlige datter kan huske alle disse mennesker for, men også maden. Jeg glemmer aldrig den frokostbuffet, jeg fik fra Ebuffet, og jeg føler mig overbevist om, at det gør mine gæster heller ikke. Deres service var ikke kun venlig, men også meget professionel, og det var en leg at bestille lige det, jeg gerne ville have. Maden kom til tiden, der var alt det, jeg havde bestilt, råvarerne var friske, og det hele smagte bare vidunderligt. Næste gang, jeg skal stå for en fest, så ved jeg, hvor maden skal komme fra.

Er du også ved at arrangere et større arrangement, kan du med fordel undersøge dine muligheder vedr. catering på http://ebuffet.dk/.

Posted in: catering