Mad ud af huset var en succes

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Forleden skulle jeg have besøg af min familie. Når vi er samlet, er vi en stor flok, hvorfor det indimellem kan virke som en stor mundfuld at stå klar med mad til hele forsamlingen. Normalt begiver jeg mig dog alligevel ud i en ofte 3-retters menu med alt, hvad der hører til. Jeg elsker jo at lave mad, og det er altid en god udfordring. Denne gang valgte jeg dog et alternativ, som jeg længe havde overvejet; jeg bestilte nemlig mad ud af huset.

 

Sådan var min oplevelse med maden

Selvom jeg havde mine bekymringer, inden jeg bestilte maden, fik jeg taget mig sammen og bestilt. Jeg var utrolig bange for, at maden ikke ville komme til tiden, eller at maden ikke ville være varm nok. Disse tanker blev dog gjort til skamme. Alt var nemlig i den fineste orden. Jeg havde bestilt maden fra http://ebuffet.dk/ i København, og den var utrolig lækker. Der var ikke en finger at sætte på leveringen. Maden kom i god tid – ligesom jeg havde ønsket – og alt var varmt og utrolig velsmagende.

 

Mere tid som vært

Både jeg selv og min familie nød den lækre mad og hinandens selskab. En af de væsentligste fordele ved at bestille mad ud af huset frem for selv at lave det må siges at være tidsaspektet. Jeg var hverken stresset inden, undervejs eller efter middagen. Jeg havde pludselig overskud og tid til at følge med i samtalerne og selv underholde mine gæster. Dette var et kæmpe plus for mig.

Så selvom jeg er perfektionist og kritisk, når det kommer til min mad, og hvad jeg putter i munden, må jeg sige, at mad ud af huset var en stor succesoplevelse for mig. Det er derfor bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller mad ud af huset.