Kvalitet og gode råvarer hos Ebuffet

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg elsker mad og hvem gør ikke det? Det vi spiser udgør en stor del af vore lykke, velvære, generelle sundhed og tilfredshed. Jeg elsker især sund mad, både fordi jeg ærligt synes, at det har en hel del mere smag end usund mad, men også da jeg elsker at spise med ren samvittighed, uden at føle mig over-proppet bagefter. Jeg laver også ofte mad selv, men plejer dog at skaffe hjælp udefra, i form af catering, hvis jeg skal holde større arrangementer. Til min 30 års fødselsdag i sommers, valgte jeg at få leveret mad fra Ebuffet, og jeg har været ovenud tilfreds med den beslutning. Jeg valgte hovedsageligt Ebuffet, fordi deres mad er af ordentlig kvalitet. Hos Ebuffet benytter de kun de bedste, naturlige råvarer til at lave deres fantastiske mad. Det er jeg stor fan af! Udover det er deres priser utrolig billige, og de har et stort udvalg af lækre buffeter og retter, hvilket jo blot er et kæmpe plus.

Til min fødselsdag i sommers var jeg alligevel en smule nervøs for, hvordan det hele ville forløbe, da jeg er meget kritisk med mad generelt. Jeg er perfektionist og vil gerne have, at det hele spiller, samt at gæsterne får en god oplevelse. Maden ankom dog lige til tiden, og de lune retter var lige klar til at blive sat på bordet. Gæsterne var ellevilde med buffeten, og jeg blev flere gange spurgt, hvilket firma jeg havde brugt til catering. Maden smagte helt fantastisk, og det kunne tydeligt smages, at råvarerne var i orden og af god kvalitet. Min gode oplevelse med Ebuffet har gjort, at jeg helt bestemt vil benytte dem næste gang, jeg har brug for catering til et arrangement. Ebuffet har formået fuld tilfredshed hos mig og særligt mine gæster, hvilket i sidste ende er det vigtigste.

Posted in: catering