Jubilæumsfest – skal man vælge mad udefra?

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er ikke hver eller hver anden dag, jeg har jubilæum. Det havde jeg for ikke så længe siden, og 25 år på samme arbejdsplads var noget, jeg gerne ville fejre med stil og manér. Da jeg samtidig ville have tid til alle mine gæster, valgte jeg at få maden udefra.

Maden fik mere opmærksomhed, end jeg gjorde

Jeg var imponeret over det store udvalg af helt klassiske småretter og lækkerier, jeg kunne vælge mellem. For mig er den helt rigtige reception en, hvor alle kan gå rundt og nippe til spændende småretter, frisk frugt og chokolade, så der skal være noget for enhver smag. På den måde kommer gæsterne rundt, og jeg ville gerne hilse på dem alle, nu de kom kun for at fejre mig og mit. Jeg havde forestillet mig, at jeg skulle snakke rigtig meget om mit arbejde og min karriere, men det endte med, at jeg snakkede mere med gæsterne om det arrangement, jeg havde bestilt gennem Ebuffet. Det var helt igennem fremragende, så det var bestemt ikke et dårligt samtaleemne.

Det kan mere end anbefales

Jeg har på fornemmelsen, at det kommer til at være mad fra Ebuffet, der kommer på bordene til rigtig mange fester, jeg skal til i den kommende tid. Jeg fortalte jo gæsterne, hvem der stod bag traktementet, for selvom jeg godt kan lide at stå i køkkenet, så var min store dag ikke lige der, hvor jeg ville bruge min tid på det. Det har jeg på ingen måde fortrudt. Det var meget nemt at bestille, prisen var fantastisk og selve serveringen endnu bedre. Et smukt bord og masser af gode småretter var med til at gøre min dag helt uforglemmelig, og der var så rigeligt, at jeg og mine nærmeste kunne hygge os med alle de lækre og delikate rester efterfølgende.

Man går derfor aldrig galt i byen, hvis man vælger mad fra http://ebuffet.dk/middag/.