Har du lyst til at pifte madlavningen op med et madlavningskursus?

Undersøgelser har vist, at danskerne har brugt langt mere tid i deres køkken under coronakrisen. Det er i sig selv ikke underligt, da de fleste unægteligt har haft flere timer tilbragt i hjemmet end normalt og derfor, formentlig, har haft mere tid og overskud til at interessere sig for madlavningen. Måske er det endda blevet til noget andet end den traditionelle pasta med kødsauce, kylling i karry og pitabrød med kød og grøntsagsfyld, som bestemt ikke fejler noget, men som dog også kan blive noget ensformigt i længden, selvom de med sikkerhed aldrig går af mode hos familiens yngste medlemmer.

Kan du genkende dig selv i ovenstående scenarie? Og har nedlukningen og den følgende mere tid til madlavning givet dig mod endnu mere? Har det givet dig blod på tanden for at optimere og opgradere dine skills i køkkenet? I så fald vil du uden tvivl få gavn af at læse med videre her.

Optimer dit verdenskøkken gennem Karsten Kroman madlavningskurser

Hos Kromans – All about cooking – Kokkeskole har man fingeren på pulsen og ved udmærket godt, at danskerne generelt nyder god mad, hvilket både viser sig i alle de ekstremt succesfulde restauranter rundt omkring i Danmark, men i virkeligheden også hjemme i de enkelte danske køkkener, hvor mange danskere sætter weekendaftenerne af til at kredse om madlavningen.

Kromans har specialiseret sig i at udbyde madlavningskurser fra hele verden under temaet God mad og hygge, hvor man kan deltage på madlavningskurser i København med specialiteter fra alle verdenshjørner. 

Mere specifikt kan man vælge imellem madlavningskurser inden for: fransk, italiensk, spansk, amerikansk, mexicansk, asiatisk, indisk, continental og det såkaldte Hard rock & højreb. Der er altså rigeligt at vælge imelem, og hos Kromans garanterer de, at der er mulighed for at deltage, uanset hvor vant man er til at være i køkkenet – de kræver således ingen forkundskaber. 
Dette hænger også sammen med, at man hos Kroman fokuserer særligt meget på det sociale aspekt af madlavningen, hvorfor musik foruden mad er det vigtigste element på madlavningskurserne. Herom skriver Kroman selv:

Mad og musik er to vigtige elementer på vores madlavningskurser. Musik giver energi, inspiration og godt humør, og tilsammen skaber den dermed tre meget vigtige komponenter for et vellykket resultat i køkkenet. Vi gør et nummer ud af at bringe vores gæster i den helt rigtige stemning, og har derfor lavet en spilleliste til alle vore madkurser – men om musikken skal være vildt høj eller ganske lav – det er helt op til jer!

Er du blevet fristet af både madlavning og musik? Skynd dig ind og book plads på et af de populære kurser på overvej et madlavningskursus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *