Guldbryllup , Det lykkedes

By:

Vi grinte meget. Ja først grinede jeg med vennerne over min kone , nu gennem 50 år sagde ja, så grinede jeg over hun kunne holde mig ud og nu griner jeg når hun pisker mig til at holde mig i gang, men for det meste så grinte vi begge og det har gjort vi nu står og skal holde guldbryllup med børn og børnebørn, familie og gode venner.

Alt skulle komme udefra

Vi havde for længe siden besluttet at vi ikke ville løfte en finger den dag og maden skulle vi have udefra. Valget var faldet på eBuffet, vi havde kigget rundt med børnenes hjælp og fundet et sted hvor vi kunne få alt som vi ønskede. Vi startede med brunch til 40 mennesker og så skulle vi senere på dagen have mad til 30 som skulle komme og spise med, alt sammen noget som skulle leveres og sættes op af andre, så vi kunne nyde dagen og slappe af. Vi havde snakkede med Ebuffet og de havde fra starten af været på forkant med alt vi ville have, de kom velforberedte og vi fik en kundeservice som senere skulle vise sig at bliver overgået af den mad som de kom og serverede. Vil du have mad ud af huset København, så kig her.

 

Mætte glade og tilfredse

Brunchen først og, den overgik alt vi forventede, der var så rigeligt med mad at let kunne have inviteret 10 mere og stadig have mad til overs. Alt fra de friske små pø’lser over ægget og den friske frugt var super lækkert og maden om aftenen stod mål med det som minimum. Et stort tagselv bord med kød og forskelligt tilbehør. Kødet var så mørt at det kunne skæres med en tandbørste og tilbehøret var så friskt som havde det været gravet op samme morgen. Hele dagen blev bare bedre af den professionalisme som eBuffet kom med, de sikrede at alle havde store smil, var glade mætte og tilfredse da dagen gik på hæld.