God mad til fødselsdagsfest

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

25-års fødselsdags med manér

I sidste weekend fyldte jeg 25 år og dette faktum skulle selvfølgelig fejres med en god fest sammen med mine venner, veninder og familie. Jeg var så heldig at jeg i år havde fødselsdag på en lørdag, hvilket gjorde at jeg rent faktisk i år kunne fejre det på selve dagen hvor jeg havde fødselsdag. Jeg besluttede at jeg ville leje et forsamlingshus, hvor jeg så ville invitere venner, veninder og familie ud til frokost, hvor jeg så ville sørge for noget god mad til hele flokken samt sørge for at der var drikkevarer til alle.

Ville helst undgå at lave maden selv

Det er vidst ingen underdrivelse når jeg nu skriver at jeg ikke ligefrem er nogen stor haj i et køkken. Jeg er for at sige det lige ud ikke specielt god til at lave mad. Jeg besluttede mig derfor ret hurtigt at jeg ikke ville lave maden selv. I stedet valgte jeg at bestille noget lækkert mad ud af huset fra et godt catering firma som jeg tidligere havde fået mad ud af huset fra i forbindelse med at andet arrangement som jeg deltog i for nogle år siden. Catering firmaet som jeg valgte at bestille mad ud af huset fra hedder ebuffet.dk og jeg vil helt klart anbefale dette firma til alle der står og skal have noget lækkert mad ud af huset til nogle gode priser.

Menuen var sammensat perfekt

Jeg havde inviteret mine gæster til frokost, og jeg valgte derfor at bestille en frokost buffet fra ebuffet.dk. Menuen var helt perfekt sammensat med en hel masse forskellige retter. Der var lidt til enhver smag, hvilket jeg syntes var vigtigt når man nu havde inviteret så samme mennesker. Prisen var god og alt blev leveret med den rette temperatur, og vigtigst af alt gik ingen sultne hjem.