Frisk brød og duften af kaffe

By:

For mange af os, så er det en perfekt måde at starte en dag på, og da jeg skulle have brunch i forbindelse med med min 30 års fødselsdag, så var det også den måde, jeg havde forestillet mig, at det skulle fejres på.

Det er sjovere at være sammen med gæsterne

Jeg elsker mad, men jeg havde lovet mig selv ikke at stå i køkkenet den dag, så jeg ledte efter et firma, som kunne levere god kvalitet og rigeligt med frisk og lækker mad og til en god pris.

Jeg brugte meget tid sammen med min kæreste på at finde dem, som skulle levere, og det var først da min svoger sagde, de på hans arbejde altid brugte http://ebuffet.dk/brunch/, at de kom ind i billedet.

Et hurtigt kig på deres hjemmeside og så var valget truffet. Deres måde at præsentere maden på var med en passion, som ingen af de andre havde på deres hjemmesider.

Duft og smag fra himlen

Dagen efter snakkede jeg med kundeservice og afgav en ordre hos dem. På selve dagen kom de i god tid og stillede op, og de retter, som jeg havde valgt til brunchen, blev stillet frem. Så snart de kom med kasserne til det lune, så kunne du i hele huset dufte friskbagt brød, og kaffen havde min dejlige kæreste sørget for var brygget.

Alt klappede og maden var i en fremragende kvalitet. Frisk og lækkert, alt fra æg over pølser og bacon til den røgede laks var i en kvalitet, som jeg ikke selv kunne levere.

De 3 slags lune brød, som stod klar, var med en fantastisk krumme, og det hele var så lækkert, at vi ikke kunne sætte en finger på noget af det. Alle gæster smovsede i frisk brød, pølser og forskellige retter med æg, alle var glade mætte, og takket være ebuffet så blev dagen startet perfekt, og det er med sikkerhed, vi vil bruge dem igen til kommende arrangementer.