Fødselsdagsbrunch

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Næsten uanset hvilken fest man skal holde, ender det med at blive lidt stressende op til festen. Jeg valgt i anledning af min 35 års fødselsdag at invitere familie og venner på brunch, hvilket ikke ligefrem dæmpede forberedelsesstressen. Derfor valgt jeg også at bestille brunch ud af huset, så jeg på den måde kunne slippe for at stresse både aftenen inden og om morgenen på dagen. Det var bestemt heller ikke et dårligt valg.

Brunch ud af huset med Ebuffet

Der er helt klart mange fordele ved brunch ud af huset. For det første slipper man for at skulle tidligt op og kokkerere, og pga. det være helt bombet når gæsterne kommer. For det andet er man næsten også sikker på, at maden bliver god, når det er professionelle, der står for det – det blev i hvert fald godt med Ebuffet. Jeg er ellers ret glad for at lave min mad selv, og jeg er generelt kritisk, når det er andre, der laver den til mig, men lige denne dag kunne jeg slet ikke overskue, hvordan min dag stod til at blive, hvis jeg selv skulle have gjort det. Det var da også en god beslutning at vælge at bestille brunchen fra Ebuffet.

De havde et lækkert udvalg af forskellige brunchbuffeter, og man kunne da også selv sammensætte en ud fra 45 forskellige retter. Jeg valgte dog deres brunchbuffet med 14 forskellige retter, og jeg kan garantere for, at alt her var super lækkert og tilberedt helt perfekt. Alle mine gæster var i hvert fald super glade for det store udvalg og den lækre kvalitet – hvilket jeg også var.

Deres service var også helt i top, eftersom maden var der til tiden, samtidig med at den var varm og klar til servering med det samme. God service og mad af høj kvalitet fik jeg alt sammen for en billig pris pr. kuvert, og det er derfor ikke sidste gang, jeg benytter mig af Ebuffet til mine arrangementer, og jeg vil klart anbefale dem.