Fodboldafslutning og det starter altid med

By:

Når vi har fodboldafslutning, så skal der være mad, der skal være rigeligt af det, og det skal smage godt, for det er maden og festen, som hele sæsonen lægger op til. Vi har altid haft en fast restaurant, som vi gik op på, men den er desværre gået konkurs, og vi stod nu uden lokaler og uden mad.

Hold det lokalt

Festudvalget fandt dog en løsning, og vi var heldige at vi kunne låne lokaler i fodboldklubben, og så var det kun maden, som vi skulle stå for, og så var festen klaret. Vi starter altid tidligt, så vi vidste, at vi skulle have noget brunch og så noget mad til senere på dagen.

Vi tjekkede forskellige hjemmesider, men det var ikke noget som passede os, så nævnte min kone det firma som havde leveret maden til vores venners bryllup. Jeg ringede og fik navnet, og så faldt der endelig ro på, for efter første kig på hjemmesiden med brunch ud af huset, så var vi meget enige om, at de virkede, som om de var de rigtige til at levere maden til 26 sultne drenge.

Bred enighed

Vi var heldigvis alle enige om, at vi skulle bruge Ebuffet. Alle deres anmeldelser og den måde de beskrev maden på virkede som noget, vi gerne ville være en del af. Jeg ringede til deres kundeservice, og hvis jeg ikke var sikker før, så var jeg det nu, for dem jeg snakkede med var lige så entusiastiske over maden, som jeg var, og jeg er virkelig en, som elsker mad – både at spise og lave det.

På selve dagen kom maden og lad mig med det samme sige, at både brunch og buffet var alle pengene værd og mere til.

Alt fra brødet til brunchen og den friske frugt over oksemørbraden, som vi fik til buffet senere på dagen, var i en kvalitet, som jeg ikke kan lave dem efter, imponerende de kan gøre det til den pris, men det er ikke noget man brokker sig over. Det er ikke sidste gang, de får lov at sørge for, at fodbolddrengene får noget at spise.