Få en sundere hverdag med disse to tips

Flere og flere mennesker i Danmark døjer desværre med deres madvaner. Om det har noget at gøre med at vi generelt lever mere stressede liv, eller det har noget med adgangen til nem- og hurtig mad at gøre er ikke til at vide – til gengæld er det sikkert at det ikke er helt så sundt for vores krop som mange går og tror. 

Hurtig mad kan være en god løsning, af og til har man bare ikke tid eller overskud til at kaste sig over en omgang krævende madlavning. Til gengæld bør man, for sin krops velbefindende, gøre en indsats for at huske at bruge de sunde alternativer også. 

Denne artikel griber fat i to gode tips til at få en lidt sundere livsstil, selvom din hverdag er travlt og med minimal overskud – det er faktisk ikke så svært, som mange mennesker desværre går og tror. 

Tip nummer 1 – Superfoods

Hvis ‘superfoods’ ikke lige er et ord som du mener at du har hørt, så er du en af mange. Superfoods dækker over de råvarer der har lidt ekstra gods i sig, end andre. Det kunne eksemeplvis være linser, chia frø eller hørfrø. Selvom disse madvarer ikke ser ud af meget, så er det virkelig meget godt at hente fra dem. 

Chia frø indeholder eksempelvis stort set alle essentielle aminosyrer og rigeligt med omega-3. Derudover er chia frø også nemt at inkludere i alt fra morgenmad til aftensmad, da det jo bare er et lille frø, som du supplerer aftensmaden med. 

Tip nummer 2 – Måltidskasser

Hvis der er én ting som de fleste travle mennesker har fået øjenene op for, så er det måltidskasser som eksemeplvis Halkær ådal, der tilbyder sund og økologisk mad. Måltidskasser er en virkelig nem måde at sikre, at du får sundt og nærende mad – og så behøver du ikke engang gå i supermarkedet for at hente ingredienserne, de bliver leveret dirkete til døren! 

Måltidskasser er måske den perfekte løsning til de travle, der stadig nyder at stå i køkkenet og fintune sine kokkeevner. Opskrifterne er som regel nemme at gå til, og kommer sammen med kassen. Det faktum at du ikke skal tænke over hvad du skal have at spise udfordrer både dine smagsløg og lærer dig måske nye favoritter – en sand win-win for den ikke-kræsne. 

Uanset hvilke madvaner du har, er jeg næsten 100% sikker påa t der findes en kasse til netop dine behov. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *