Et ur i verdensklasse til urkenderen

Hvis du søger et ur i verdensklasse, som kun ganske få har æret og modet til at gå med på håndleddet hvad enten dette er til et stilfuldt jakkesæt til en businessmiddag eller det er til et par tight jeans og en Tiger of Sweden sweater, så ved du at der i hvert fald er ét ur, som du aldrig går galt i byen med og som du kan have på til alle de lejligheder du overhovedet vil. Vi taler om breitling.

Kvalitet til kenderen

Et ur som er lavet i den ypperste kvalitet, hvis indre mekanik er usammenligneligt med hvad der findes af ure på markedet og et ur som kan sidestilles med de andre ure i verden, som er i en liga for sig, en klasse for sig og i en kvalitet for sig. Et ur i den kvalitet, lavet med den præcision og med de tekniske finesser har aldrig bare været et ur. Det er et stykke mekanik, som kun de bedste af de bedste kan fabrikere i den bedste kvalitet og lavet af de bedste hoveder og hænder i verden. Uret er schweizisk og det betyder luksus. Verdens bedste ure er designet og produceret i Schweiz og du kan være helt sikker på, at når du køber et Breitling ur, så vil du ikke fortryde fordi du er i de rette hænder. 

Et ur der fortæller hvem du er

Dette er et ur, der fortæller en historie. En historie om hvem du er, hvad du står for, hvad du kan lide og hvad du går op i. Det er et ur, der fortæller en historie om din personlighed og om den virkelighed, som du lever i. En historie der fuldender billedet af dig som menneske og dig som bærer af et Breitling ur. For kenderne skal du ikke komme med en længere forklaring om, hvad slags ur du bærer på dit håndled, og for dem som ikke ved meget om ure, behøver du heller ikke at sige meget til. Kvaliteten og designet oser ud af uret og det siger nok i sig selv. Næste gang du køber et ur, bliver det nok også et Breiling, når man først er startet er det svært at stoppe igen. Det er vanedannende at gå med noget, der er så lækkert og så holdbart og hvis du kunne ville du sikkert købe det til din nære familierelationer eller til gode venner. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *