En fantastisk brunch var rammerne om vores fest

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Da vi sidste år skulle fejre min mors fødselsdag, stod det hurtigt klart, at hun ikke ønskede en fest om aftenen med buffet, live-musik, fadølsanlæg og alt, der hører til. Nej, hun ønskede snarere en lille sammenkomst med de nærmeste venner og familie, og derfor skulle vi i tænkeboksen for at finde en løsning. Valget faldt på at afholde en brunch om formiddagen, hvor gode venner og familie kunne kigge forbi til lækker mad såsom bacon, røræg og indbydende frugt. Valget af leverandør faldt på ebuffet.dk, som matchede vores budget og tilmed kunne tilbyde den bedste løsning ift. både brød, tilbehør og frugt. 

Mange valgmuligheder

Selvom nogle måske ville have foretrukket en stor fest om aftenen med masser af lækker mad samt øl og vand en masse, synes jeg nu, at brunchen fungerede superfint og dannede rammerne om en hyggelig fest, hvor familie fra alle dele af landet kiggede forbi og ønskede min mor tillykke. De var alle overraskede og imponerende over det store udvalg af mad, og var der nogen, som gik sultne hjem, var det i hvert fald ikke vores skyld. Vi havde sørget for at vælge lidt af hvert, så alle kunne finde noget, som kunne stille deres appetit – uanset hvor kræsen de end måtte være. 

Skal I bruge et velsmagende og appetitvækkende alternativ til aftenbuffet, kan vi til hver en tid anbefale at bestille brunch ud af huset fra ebuffet.dk. Her kan I helt selv vælge og sammensætte jeres brunchbuffet, og priserne er presset helt i bund, så selv alle kan være med. Vi kan ikke sætte en finger på noget – lige fra selve maden, der smagte fantastisk og stadig var varmt, da det blev leveret, til kundeservicen, som er hjælpsom og imødekommende. I kan se billeder og finde mere information på hjemmesiden – god fest til jer!