En buffet er vejen til gæsternes hjerte

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Da jeg sidste år omsider færdiggjorde min uddannelse efter 5 års slid og slæb, skulle det selvfølgelig fejres med manér – og hvilken anden måde at gøre dette på end at invitere venner og familie fra nær og fjern til fest derhjemme i mor og fars baghave? Der var lagt i kakkelovnen til en fantastisk fest med næsten 80 gæster, hvilket var lige i overkanten ift., hvad mit eget køkken i kollegieværelset kunne klare, og selvom mor selvfølgelig tilbød at hjælpe til, faldt valget dog i stedet på at bestille buffet ud af huset

Unge og gamle elsker buffet

Rigtig mange af gæsterne var selvfølgelig studiekammerater, der også lige var blevet færdige, og er der noget unge mennesker ikke er blege for, så er det at spise masser af mad, når der er noget, som skal fejres – det samme gælder resten af min familie, der har særdeles god appetit. Jeg blev hurtigt enig med mine forældre om, at det eneste, der ikke måtte ske, var, at der ikke var nok mad, hvorfor jeg hellere ville bestille for meget end for lidt. På denne måde ville der selvfølgelig også være lidt rester tilovers til madpakker og de efterfølgende aftenener. Desuden virkede en buffet ud af huset oplagt, således at alle kunne finde noget, de havde lyst til og kunne lide. 

Efter en hurtig søgning på Google fandt jeg cateringfirmaet ebuffet.dk, der på alle måder tilbød en attraktiv løsning ift. at levere mad til arrangementer som mit eget. Priserne var til at betale, selvom jeg nu gik fra SU til fast arbejde – det er trods alt for dumt at betale for meget, når man kan finde billigere alternativer. Ydermere smagte maden fantastisk, og den blev leveret til tiden, så det var klart i god tid, inden gæsterne begyndte at ankomme. Alt i en alt en rigtig god oplevelsen og et firma, jeg bestemt kan anbefale.