Drikker du nok vand i varmen?

Drik vand når det bliver varmt udenfor

Det er altid utroligt vigtigt at drikke vand, og du har sikkert hørt det mange gange før. Man får hele tiden at vide at man skal drikke otte gals vand om dagen, men det kan stadig være svært at huske og det er de færreste af os, der faktisk ender med at gøre det. Derfor kan det godt være at du har brug for hjælp til at huske det. Især når det begynder at blive varmt  og sommer udenfor er det ekstra vigtigt at du holder dig hydreret og sørger for at drikke nok vand. Det er nemt at få hedeslag eller blive dehydreret og svimmel ude i varmen, og at drikke en masse vand kan hjælpe på at du får det lidt bedre. 

Drik mere vand med en drikkedunk

En drikkedunk er den bedste måde du kan sørge for at drikke nok vand. Med en drikkedunk har du nemlig altid vand lige ved hånden og behøver ikke bekymre dig om at gå op og fylde glas eller skulle bevæge dig frem og tilbage hele tiden. Du kan bare fylde din vandflaske og tage den med dig hvorend du går hen. De fleste drikker meget mere vand, når det står lige ved siden af, så er det nemlig meget nemmere at huske. 

Der findes drikkedunke i mange forskellige sjove typer, så du altid kan finde noget der virker for dig. Kig på drikkedunk for at finde et stort udvalg. De findes i mange forskellige farver og former, så du kan finde en der passer til din stil og som du synes er pæn. Hvis du leder efter noget der gør det lidt sjovere at drikke vand, kan du vælge en der har et filter som kan give dig mulighed for lægge frisk frugt ned i, så du kan få dit vand til at smage lidt mere spændende og gøre dig mere motiveret til at drikke det. Hvis du leder efter en flaske du kan tage med på løbeturen, kan du vælge en der kan folde sig sammen når du har drukket den, så den kun fylder halvdelen af, hvad den gjorde før. Og leder du efter noget, der kan passe sammen med din frokost, kan du vælge en flaske der kan sidde fast på en madkasse som gør, at du aldrig vil glemmed en. Så er det rigtig nemt at drikke mere vand i varmen.

Find mere på: dingadget.dk