Den bedste cateringoplevelse

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg skulle holde fødselsdag, og havde ikke selv overskud eller tid til at klargøre mad for alle gæsterne. Der var så meget, der skulle holdes styr på i forhold til bordplan, underholdning osv. Selvfølgelig var det lidt irriterende, at jeg ikke selv kunne stå for maden, eftersom det er min store passion. Dog havde jeg hørt positivt om et cateringfirma, og jeg valgte derfor at give det et forsøg. Det valg er jeg stadig taknemmelig for i dag. For det første sparede jeg en masse tid, og maden smagte fantastisk.

God levering og glade gæster

Min oplevelse med cateringfirmaet var helt i top. Alle gæsterne havde kun positive tilbagemeldinger i forhold til maden, og er der noget, jeg sætter pris på, er det glade gæster. Maden var prikken over i’et på en fantastisk dag.
Alt omkring leveringen af maden foregik på en professionel måde, som bare gjorde hele oplevelsen bedre. Jeg havde bestilt varme retter, og jeg frygtede det ville være koldt, når det kom frem – jeg havde hørt nogle skrækhistorier om catering. Dog var det ikke tilfældet – nej, det hele blev leveret i termokasser, som havde holdt maden lun. Desuden var det hele klar til at blive serveret, da det kom, hvilket gjorde hele oplevelsen super nem og effektiv.
Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg benytter dette cateringfirma. Maden var god og leveringen var i top, idet alt kom lige til tiden. Jeg må indrømme, at jeg var skeptisk i starten, idet jeg holder så meget af mad, og jeg stoler i bund og grund mest på mine egne evner, men jeg er blevet klogere. Lyder det interesant, så find catering her.

Generelt var der ikke en finger at sætte på maden. Kødet var fantastisk mørt, saucen var god, salaten var et godt mix af flere forskellige ting, og krydderiet på kartoflerne var lige i øjet.
Skal jeg give en karakter på min oplevelse, er det 5/5.

Posted in: catering