Da buffeten var studentergildets højdepunkt

By:

De fleste forældre, som har haft glæden af at kunne fejre en af deres børns studentereksaminer, kan nikke genkendende til at studenterugen også kan tage hårdt på andre end de glade unge. For forældrene, som står med kørsel af de berusede unge, samt for mad til diverse gilder, tager bestemt også deres tørn. Det var i hvert fald sådan det fungerede, da min ældste i dette år blevet lykkeligt færdig på gymnasiet. Det var på forhånd erklæret, at lørdagen i ugen skulle blive dagen for studentergildet – og at der skulle komme en del gæster. Så hvad gjorde mor så? Hun sprang over hvor gærdet var lavest, og bestilte en buffet til gildet. Det var en fremragende valg, og resultatet var fremragende, endda for en mor, som går meget op i god mad og oplevelse i det.

 

For selvom det at bestille buffet kan virke som det nemme valg, så er det ganske enkelt også det gode valg! For hvordan mon en flok drønsultne studerende reagerer, når der bliver serveret en solid buffet med varm mad i god kvalitet, som bare står og venter på dem? Det bliver mætte – og ikke mindst glade. Med andre ord, så passede buffeten perfekt til et studentergilde.

 

God, varm mad på nemmeste vis

Selvfølgelig er en buffet et nemt valg. Men sandheden er bare, at det også er et godt valg, når der kommer en del mennesker på besøg. Naturligvis skal der stilles krav til både mængde, levering og kvalitet, men det var ikke noget, vi oplevede som et problem. Tværtimod, så var jeg ovenud tilfreds med den buffet vi bestilte hos http://ebuffet.dk/, hvor alt var upåklageligt. For alle tingene, som ellers kan gå galt, når man bestiller buffet er nettet, kunne nemlig tjekkes af: Maden var mærkbart af god kvalitet, samtidig med at den blev leveret varm. Gæsterne var fint tilfredse, men det var samtidig til gode priser per person. Med andre ord, så er ebuffet.dk en klar anbefaling værd.

 

Posted in: catering