Catering til firma julefrokost

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Årets firma julefrokost blev fejret med stil

Jeg arbejder som sælger for et større firma i København der sælger computere og servere til forhandlere. Vi sælger mest nye computere og servere, men det hænder da også at vi engang imellem sælger en brugt computer eller to hvis vi pludselig får det på hænderne. Vi er cirka tyve mand på kontoret inklusiv receptionister og ledelsen. Hvert år holder vi en julefrokost med kontoret, som plejer at være en vældig mest, i hvert fald i de forgange år hvor jeg har deltaget i festlighederne. Hele kontoret plejer at være tilstede da det ikke er et arrangement man plejer at ville gå glip af, da mange sjove stunder og momenter har taget sted til denne julefrokost igennem årene.

Catering udefra er en fast bestanddel 

Som så mange andre år før dette fik vi i år mad ud af huset fra et lokal catering firma i København på Sjælland, hvor vores nuværende kontor er placeret. I år var det blevet valgt at vi skulle prøve noget nyt i forhold til hvilket firma vi skulle vælge til at stå for catering af vores mad ud af huset. Valget faldt i år efter noget tids søgen på ebuffet.dk, som kunne levere en stor buffet i stedet for den portionsanretning vi har været vant til at få de andre år vi har holdt julefrokost.

Middags buffet var det rigtige valg

Vi har tidligere faktisk haft lidt problemer med at disse portionsanretninger vi har været vant til at få ikke har været tilstrækkelige i forhold til mængden af mad for nogle af os medarbejdere Jeg syntes derfor at det med at bestille en buffet fra ebuffet.dk var den helt rigtige løsning til at komme over dette problem med at der ikke var nok mad til alle medarbejdere på kontoret.

Posted in: catering