Catering fra ebuffet.dk – perfekt til firmafesten

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Som office manager i en mellemstor virksomhed er det mit ansvar, at samtlige arrangementer bliver arrangeret og afviklet. Det kan for eksempel være receptioner for partnere og bestyrelse, sommerfester for medlemmerne, afdelingernes julefrokoster og de store fælles årsafslutninger. Der er mange ting, der skla være i orden til disse lejligheder. For eksempel skal der skaffes lokaler, hvis antallet af inviterede bliver så højt at vi ikke kan klare os med foyeren og kantinen, der skal bookes ekstra rengøring, bestilles stole og borde – og så er der hele forplejningsdelen.

Engang imellem kan man være heldig og få budget til at købe en alt i eet pakke, som indeholder alle elementerne, så man næsten ikke skal røre en finger. Men for det meste er det mig, der skal skaffe alle de elementer, der indgår i et vellykket firma arrangement. Og det kan godt være en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Til alt held er jeg et velorganiseret gemyt, som er vant til at lave lister og organisere ud fra de rammer, jeg får. Og hvis budgettet til bespisning er lavt, er det med at få det bedste ud af det. Derfor vælger jeg et firma som ebuffet.dk, som leverer catering København, til at stå for maden. Det er nemt, lækkert og billigt. Jeg sammensætter selv menuen ud fra det store udvalg af tapas, canapeer, småhapsere, snacks og små lune retter på ebuffet.dk’s bestillingsside – mulighederne for at kombinere retterne er mangfoldige, og det kan godt være svært at vælge mellem de mange lækre ting! Efter jeg har trykket ”Bestil”, behøver jeg slet ikke bekymre mig om maden, indtil det øjeblik den ankommer – altid til tiden, til døren, og ganske frisklavet! Min eneste opgave er så at stille de lækre retter frem på buffeten, som jeg selvfølgelig har klargjort i forvejen.