Buffet ud af huset var en succes til min fest

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har altid haft svært ved at vælge, om jeg selv skal lave mad til mine fester, eller om den skal bestilles udefra. Som udgangspunkt elsker jeg jo selv at stå for det, for det er super inspirerende for andre, hvis de kan se, at jeg har gjort mig omhyggelig med min mad. Hvis arrangementet bliver for stort, kan det dog være noget nær umuligt at nå det hele, hvis man også vil have tid til at nyde sine gæsters selskab. Derfor vælger jeg også at bestille mad udefra, som bliver en form for buffet til min fest. 

Det er en super nem måde at gøre det på, og det kan både anrettes klassisk ved borde, men det kan også nemt fungere som en slags tapas eller pindemad, hvor gæsterne går rundt blandt maden og snakker med hinanden. Jeg vælger ofte den sidste løsning, fordi det giver en super afslappet stemning, og det giver mine gæster en mulighed for at lære hinanden bedre at kende. 

Vil du gerne finde en god mulighed for buffet ud af huset, ligesom mig? Klik på dette link http://ebuffet.dk/ for at finde en god leverandør. 

Senest da jeg bestilte buffet til en fest, fik jeg leveret mad af virkelig lækker kvalitet. Jeg havde bestilt til 35 mennesker, og derfor var jeg selvfølgelig spændt på, hvor lækkert det så ud. Jeg blev dog meget positivt overrasket, for maden var virkelig veltilberedt, og det så indbydende ud, da jeg åbnede kasserne. Samtidig var mine gæster meget positive over for maden, hvilket næsten er det vigtigste. 

Leveringen var også, som den skulle være, og jeg fik min mad til tiden, og den var helt varm og pakket godt ind. Det skal samtidig nævnes, at det faktisk ikke er en specielt dyr løsning at bestille buffet udefra. Min mad kostede nogenlunde det samme, som hvis jeg selv skulle have købt alle råvarerne og lavet det selv.