Buffet til firmaarrangementet? Ja tak

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Buffet til firmaarrangementet? Ja tak

Som firmaets mand, så er jeg naturligvis altid ham, der tager initiativ til diverse firmaarrangementer. Og er der én ting, som jeg ved, at man aldrig skal skuffe sine kollegaer med, så er det niveauet og mængden af mad. For ud over at være firmaets mand, når det kommer til sådanne arrangementer, så er jeg også kontorets mad-freak. Jeg elsker mad! Og jeg står typisk for at lave diverse sager, hvis et vigtigt møde er forestående, eller hvis vi skal på sommertur eller lignende.

 

Til årets første sommerpicnic med kollegaerne, koner og børn, havde jeg dog set mig nødsaget til at frasige mig ansvaret, da jeg simpelthen ikke havde tid. Heldigvis fandt jeg en fuldgod erstatning til os allesammen, som også blev modtaget med store smil. For maden var varm og lækker, og alt var godt.

 

En lækker, varm og nem buffet

Kan du huske dengang, man var lille, og de voksne altid spurgte, hvad ens yndlingslivret var? Og kan du huske, hvordan svaret altid lød på det samme? Buffet! Sådan havde jeg det i hvert fald. Også selvom jeg måske kun sagde det for at få de voksne til at grine. Uanset hvad så er min pointe, at buffet altid er populært. Især hvis den er varm, nem og lækker.

 

Til firmaarrangementet, som jeg nævnte lige før, der bestilte vi catering fra ebuffet.dk, og maden gik som varmt brød! For noget af det var jo også … varmt brød. Maden blev i øvrigt også leveret varm, og alle virkede helt igennem tilfredse. I øvrigt var kvaliteten også fremragende, hvilket er værd at nævne, da den jo uheldigvis nogen gange halter lidt, når der er tale om buffet. Men alt i alt må jeg sige, at jeg som mad-elsker også sagtens kan anbefale dette sted, som vi bestilte hos.