Brunch fra ebuffet.dk – når du vil forkæle dig selv!

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I mange år har jeg på min fødselsdag dyrket en tradition, som går ud på at invitere alle veninderne ud til brunch på en fancy café. Vi er alle ret kræsne og connoiseuse-agtige, så vi har aldrig brudt os om andenrangs caféer med støj og halvdårlig mad – alting skal helst være lidt ekstravaganza, og der må godt være kælet for råvarerne i tilberedning såvel som anretning. Dette var lidt nemmere i vore helt unge år, hvor vi var frie og uafhængige – vi udså os de bedste brunchrestauranter og betalte gerne for en god brunchoplevelse.

Nu er vi blevet lidt ældre og knap så uafhængige. De fleste har sat sig i fast ejendom, nogle i helt andre ender af landet, og mange har fået børn. Brunch budgettet er ikke helt det samme som før i tiden. Prioriteterne har ændret sig, og det er ikke altid, at alle kan skaffe babysitter eller pasning af de lidt større børn på samme tid. Derfor kan det godt være vanskeligt at planlægge en veninde brunch, og hvis det samtidig skal foregå på en café, skal den på samme tid være billig og børnevenlig. Og så falder konceptet lidt til jorden. Erfaringsmæssigt er det ikke en god oplevelse for nogen af parterne.

Derfor har jeg det sidste par år valgt en brunch ud af huset løsning til min fødselsdag. Det er billigere og nemmere – og så kan vi nyde den lækre brunch i hjemlige omgivelser, med plads og ro omkring os. Børnen kan lege i haven, og vi generer ikke andre med deres tilstedeværelse. Brunch fra ebuffet.dk udmærker sig derved, at den er til at overkomme rent prismæssigt, samtidig med at alle retter er veltilberedte – brødet er friskbagt, chorizoerne sprøde og krydrede, pandekagerne luftige og frugten frisk. Med ebuffet.dk er det nemt at servere brunch til enhver lejlighed!