Brunch for vindere

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Oprykningsfest blev et stort arrangement

Jeg spiller fodbold i en større klub i København og vi ligger i den fjerde bedste række i Danmark efter at have været rykket op i sidste weekend. Sidste weekend skulle vi spille lokalt topbrag om at rykke op i den fjerde bedste række i Danmark. Hvis vi vandt vores kamp rykkede vi op som nummer et, og hvis vi tabte ville vi ryge helt ud af opryknings spillet og ville derfor miste chancen for at rykke op før til foråret. Vi havde altså derfor alt at vinde. Det gik hverken værre eller bedre end at vi endte med at vinde kampen og derfor sikrede os den oprykning vi så vildt gerne ville have. Da oprykningen var en realitet besluttede vi os for at drikke et par kasser øl i omklædningsrummet efterfulgt af en god og festlig bytur.

Dagen efter oprykningsfest blev lidt sødere

Efter sådan en bytur skulle man tro at vi var færdige med at fejre, men det var vi altså overhoved ikke. Vi havde fået arrangeret der sådan at vi uanset om vi vandt den sidste kamp eller ej fik leveret brunch ud i klubhuset som vi alle kunne nyde sammen og tale om hvor god en sæson det har været uanset resultatet. Det endte jo så selvfølgelig med at blive en vinder brunch, hvilket gjorde at den i forvejen utroligt lækre mad bare smagte endnu bedre.

Brunch dagen derpå er et must

Jeg tror vi alle hurtigt blev enige om bestille brunch ud af huset hver evig eneste gang man har været i byen, for hold da op hvor smagte den brunch bare godt. Vi havde bestilt en brunch buffet fra ebuffet.dk, som havde været villige til at levere til os ude i klubhuset, hvilket jeg tror vi alle syntes var en skide god ide.