Bestil catering, når du holder fest

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Da jeg sidste år fyldte 50, skulle dette selvfølgelig fejres med venner, familie og bekendte. Det første punkt på dagsordenen var således at finde de rette lokaler til festlighederne, og her faldt valget på et hyggeligt, lokalt forsamlingshus, hvor vi tidligere havde holdt kobberbryllup. Dernæst skulle vi naturligvis have styr mad og drikke, hvilket ikke altid er nogen nem sag, når man skal mætte mere end 75 mennesker. Heldigvis fandt vi dog en rigtig god løsning med catering, som leverede velsmagende mad i rigelige mængder til rigtig gode priser. 

Lækker mad, hurtig levering og lave priser

Normalt er det mig selv, der står i køkkenet og laver mad – både i hverdagen og til fester. Denne gang mente min familie dog, at jeg måtte lade andre om at stå for maden. Nu var det jo trods alt mig, vi skulle fejre, og så kunne jeg af gode grunde ikke stå foran gryderne. En hurtig søgning på internettet var løsningen. Her fandt vi nemlig cateringfirmaet ebuffet.dk, som vi valgte til at levere mad til festen. Dette kom vi ikke til at fortryde!

For det første var udvalget kæmpestort, hvorfor vi nemt kunne finde flere forskellige menuer, som med sikkerhed ville falde i vores gæsters smag. Derudover var leveringsbetingelserne rigtig fine, og vi skulle således ikke frygte, at vi på den dagen stod uden mad til vores mange sultne gæster. Afslutningsvist var priserne utrolig konkurrencedygtige og klart nogle af de billigste, vi overhovedet kunne finde. Selvom det vigtigste for os selvfølgelig var kvaliteten af maden, gjorde det bestemt ikke noget, at maden ikke kostede en formue eller en halv bondegård. 

Skal du holde fest, og vil du gerne byde dine gæster på lækre, velsmagende og appetitvækkende retter, går du bestemt ikke galt i byen med ebuffet.dk. Du kan se mere om deres forskellige tilbud og menuer på hjemmesiden ovenfor.