Alle burde prøve catering

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg bruger altid hele dagen i køkkenet, når jeg forventer gæster til middag. Som madblogger elsker jeg naturligvis at stå i køkkenet og værne om maden. Desværre tager det bare altid rigtig meget af min tid. Jeg har ikke noget imod at bruge tid på maden og diverse forberedelser, inden gæsterne ankommer. Jeg er derimod stor modstander af, at jeg også ofte skal bruge meget tid i køkkenet, når mine gæster er ankommet. Af netop den årsag valgte jeg forleden dag at begive mig ud i at bestille catering til et arrangement, jeg skulle holde for nogle gode venner.

 

Lækker mad til fornuftige priser

Det skal siges, at det ikke var uden bekymring, jeg begav mig ud i at bestille catering til arrangementet. Jeg var naturligvis en smule bekymret for, om maden ville være lækker og velsmagende. Denne bekymring blev dog heldigvis gjort til skamme ret hurtigt. Maden var nemlig superlækker og yderst velsmagende. Jeg kunne se på mine gæster, at de virkelig oprigtigt nød maden. Og det var uden tvivl det allervigtigste.

Der var da heller ikke nogen tvivl om, at det var dygtige folk, der havde kokkereret den lækre mad, som jeg bestilte fra dette firma. Og det skal i samme forbindelse siges, at priserne var meget fornuftige sammenlignet med udbyttet og madens kvalitet.

 

En gang skal jo være den første

Min oplevelse med catering var på alle måder positiv. Jeg havde egentlig haft meget blandede forventninger og bekymringer, da det netop var første gang, jeg bestilte catering. Heldigvis var det en positiv oplevelse. Så selvom det var min første oplevelse med catering, bliver det bestemt ikke den sidste. Særligt var jeg glad for, at jeg i løbet af aftenen havde overskud og tid til at snakke med mine venner under hele middagen. Jeg osede af overskud, den lækre mad kom til tiden og priserne var helt og aldeles i orden – der var altså ikke en finger at sætte på min oplevelse med catering.

Posted in: catering